Efternamn AbajyanAtt veta mer om Abajyan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abajyan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abajyan.

Abajyan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abajyan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abajyan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abajyan

Visa karta över efternamnet Abajyan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abajyan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abajyan, så att vi kan få exakt information om alla Abajyan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abajyan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abajyan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abajyan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abajyan i världen

 1. Armenien Armenien (1058)
 2. Libanon Libanon (335)
 3. Georgien Georgien (91)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (21)
 5. Ryssland Ryssland (20)
 6. Grekland Grekland (4)
 7. Frankrike Frankrike (2)
 8. England England (2)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abajyan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abajyan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abajyan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abajyan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abajyan. Detta beror på att efternamnet Abajyan ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abajyan eller något av de liknande efternamnen till Abajyan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abajyan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abajyan, men med en gemensam rot.

 1. Abajian
 2. Abasyan
 3. Abazyan
 4. Avagyan
 5. Avakyan
 6. Abjean
 7. Abazan
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abejon
 11. Avakian
 12. Avejan
 13. Ayvazyan
 14. Aivazyan
 15. Abbasian
 16. Apikyan
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abeken
 22. Abigon
 23. Abson
 24. Afghan
 25. Aivazian
 26. Ap john
 27. Ayvazian
 28. Abagnale
 29. Avgan
 30. Abagnara
 31. Avagimyan
 32. Afgan
 33. Abechian
 34. Avoscan
 35. Avijn
 36. Abbison
 37. Abizanda
 38. Abushanab
 39. Afghani
 40. Apchon