Efternamn AbagnaleAtt veta mer om Abagnale efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abagnale ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abagnale.

Abagnale efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abagnale, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abagnale är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abagnale

Visa karta över efternamnet Abagnale

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abagnale i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abagnale, så att vi kan få exakt information om alla Abagnale som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abagnale efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abagnale efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abagnale är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abagnale i världen

 1. Italien Italien (447)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (64)
 3. Argentina Argentina (44)
 4. Frankrike Frankrike (7)
 5. Tyskland Tyskland (5)
 6. Marocko Marocko (4)
 7. Ryssland Ryssland (4)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 9. England England (3)
 10. Belgien Belgien (2)
 11. Brasilien Brasilien (2)
 12. Schweiz Schweiz (2)
 13. Sydkorea Sydkorea (2)
 14. Bulgarien Bulgarien (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Kina Kina (1)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Malaysia Malaysia (1)
 19. Polen Polen (1)
 20. Serbien Serbien (1)
 21. Thailand Thailand (1)
 22. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abagnale runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abagnale efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abagnale är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abagnale är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abagnale. Detta beror på att efternamnet Abagnale ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abagnale har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abagnale som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abagnara
 2. Abajian
 3. Abignente
 4. Aubigne
 5. Avagyan
 6. Avignone
 7. Avagnina
 8. Abasyan
 9. Absandze
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Abazan
 13. Aboganem
 14. Avigna
 15. Abaijon
 16. Abegon
 17. Abigon
 18. Abson
 19. Afghan
 20. Afghani
 21. Aubigny
 22. Avakian
 23. Avakyan
 24. Avigni
 25. Avignon
 26. Avegno
 27. Avgan
 28. Abusnina
 29. Abakumov
 30. Abbasian
 31. Abu ghanem
 32. Afsana
 33. Abi ganem
 34. Afgan
 35. Afgani
 36. Abakumow
 37. Avignoni
 38. Avognon
 39. Abjean
 40. Abuzan