Efternamn AbasnejadAtt veta mer om Abasnejad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasnejad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasnejad.

Abasnejad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasnejad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasnejad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasnejad

Visa karta över efternamnet Abasnejad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasnejad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasnejad, så att vi kan få exakt information om alla Abasnejad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasnejad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasnejad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasnejad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasnejad i världen

 1. Iran Iran (6)
 2. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasnejad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasnejad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasnejad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasnejad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abasnejad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abasnejad.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abasnejad kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abasnejad ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abagnara
 2. Abasyan
 3. Abusnina
 4. Abaijon
 5. Abajian
 6. Abejon
 7. Abignente
 8. Abushanab
 9. Avejan
 10. Avagnina
 11. Abagnale
 12. Abbasian
 13. Abajyan
 14. Abazyan
 15. Abjean
 16. Abazan
 17. Abusamra
 18. Abegon
 19. Abeijon
 20. Abeken
 21. Abesamis
 22. Abizanda
 23. Abson
 24. Aposhian
 25. Aubigne
 26. Avagyan
 27. Avakian
 28. Avakyan
 29. Apagueño
 30. Abuhashem
 31. Abu-shanab
 32. Absandze
 33. Abakumov
 34. Abu sneineh
 35. Abu samra
 36. Abu zeina
 37. Abu snaimah
 38. Avagimyan
 39. Afsana
 40. Abbasciano