Efternamn Abbasciano



Att veta mer om Abbasciano efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbasciano ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbasciano.

Abbasciano efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbasciano, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbasciano är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbasciano

Visa karta över efternamnet Abbasciano

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbasciano i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbasciano, så att vi kan få exakt information om alla Abbasciano som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbasciano efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbasciano efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbasciano är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbasciano i världen

 1. Italien Italien (245)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (19)
 3. Skottland Skottland (6)
 4. Kina Kina (1)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 7. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbasciano runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbasciano efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbasciano är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbasciano är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbasciano genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbasciano har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbasciano som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbasciano kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbasciano ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbasciano eller något av de liknande efternamnen till Abbasciano kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbasciano har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbasciano, men med en gemensam rot.

 1. Abbasian
 2. Abajian
 3. Abasyan
 4. Abissino
 5. Aivazian
 6. Aposhian
 7. Avakian
 8. Ayvazian
 9. Abusnina
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Abechian
 13. Avoscan
 14. Abazan
 15. Abbison
 16. Abaijon
 17. Abson
 18. Abushanab
 19. Aubigne
 20. Aubigny
 21. Aubuchon
 22. Aubusson
 23. Avagyan
 24. Avakyan
 25. Avesani
 26. Avezzano
 27. Ayvazyan
 28. Avagnina
 29. Abagnale
 30. Abouchain
 31. Abagnara
 32. Abu-shanab
 33. Appasamy
 34. Aivazyan
 35. Abou sanoh
 36. Abou kamano
 37. Abu zeina
 38. Afsana
 39. Abjean
 40. Abuzan