Efternamn AbajianAtt veta mer om Abajian efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abajian ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abajian.

Abajian efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abajian, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abajian är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abajian

Visa karta över efternamnet Abajian

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abajian i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abajian, så att vi kan få exakt information om alla Abajian som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abajian efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abajian efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abajian är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abajian i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (563)
 2. Libanon Libanon (335)
 3. Kanada Kanada (12)
 4. England England (7)
 5. Armenien Armenien (6)
 6. Brasilien Brasilien (6)
 7. Argentina Argentina (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Georgien Georgien (3)
 10. Ryssland Ryssland (3)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Haiti Haiti (1)
 13. Jordanien Jordanien (1)
 14. Sverige Sverige (1)
 15. Syrien Syrien (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abajian runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abajian efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abajian är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abajian är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abajian genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abajian när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abajian.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abajian kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abajian ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abajian eller något av de liknande efternamnen till Abajian kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abajian har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abajian, men med en gemensam rot.

 1. Abajyan
 2. Avakian
 3. Abasyan
 4. Abbasian
 5. Abazyan
 6. Abjean
 7. Abazan
 8. Abaijon
 9. Abejon
 10. Aivazian
 11. Avagyan
 12. Avakyan
 13. Avejan
 14. Ayvazian
 15. Abechian
 16. Abuzan
 17. Abozan
 18. Abakyn
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abeken
 22. Abigon
 23. Abson
 24. Afghan
 25. Aposhian
 26. Ap john
 27. Ayvazyan
 28. Abagnale
 29. Avgan
 30. Abagnara
 31. Aivazyan
 32. Avagimyan
 33. Apikyan
 34. Abbasciano
 35. Afgan
 36. Avoscan
 37. Avijn
 38. Abbison
 39. Abesamis
 40. Abizanda