Efternamn AbazyanAtt veta mer om Abazyan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abazyan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abazyan.

Abazyan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abazyan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abazyan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abazyan

Visa karta över efternamnet Abazyan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abazyan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abazyan, så att vi kan få exakt information om alla Abazyan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abazyan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abazyan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abazyan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abazyan i världen

 1. Armenien Armenien (934)
 2. Ryssland Ryssland (342)
 3. Georgien Georgien (15)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 5. Argentina Argentina (5)
 6. Bulgarien Bulgarien (4)
 7. Vitryssland Vitryssland (3)
 8. Chile Chile (2)
 9. Libanon Libanon (2)
 10. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 11. Abchazien Abchazien (1)
 12. Kazakstan Kazakstan (1)
 13. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abazyan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abazyan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abazyan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abazyan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abazyan har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abazyan som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abasyan
 2. Abajyan
 3. Abazan
 4. Abajian
 5. Avagyan
 6. Avakyan
 7. Ayvazyan
 8. Aivazyan
 9. Abuzan
 10. Abozan
 11. Abakyn
 12. Abaijon
 13. Aivazian
 14. Avakian
 15. Ayvazian
 16. Abbasian
 17. Apikyan
 18. Abjean
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abizanda
 25. Abson
 26. Afghan
 27. Avejan
 28. Avezzano
 29. Abagnale
 30. Avgan
 31. Abagnara
 32. Avagimyan
 33. Avezon
 34. Afgan
 35. Abechian
 36. Avoscan
 37. Avezzani
 38. Abbison
 39. Abushanab
 40. Afghani