Efternamn AbbamonteAtt veta mer om Abbamonte efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbamonte ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbamonte.

Abbamonte efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbamonte, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbamonte är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbamonte

Visa karta över efternamnet Abbamonte

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbamonte i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbamonte, så att vi kan få exakt information om alla Abbamonte som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbamonte efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbamonte efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbamonte är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbamonte i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (308)
 2. Brasilien Brasilien (108)
 3. Italien Italien (97)
 4. Frankrike Frankrike (38)
 5. Argentina Argentina (14)
 6. Venezuela Venezuela (12)
 7. Schweiz Schweiz (11)
 8. Kanada Kanada (3)
 9. Tyskland Tyskland (2)
 10. Andorra Andorra (1)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Tjeckien Tjeckien (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Myanmar Myanmar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbamonte runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbamonte efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbamonte är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbamonte är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abbamondi
 2. Abbenante
 3. Abbinante
 4. Abbinanti
 5. Abenante
 6. Abinon
 7. Abiñon
 8. Avinante
 9. Avvenente
 10. Abnanay
 11. Abenandi
 12. Abinin
 13. Abouinan
 14. Afman
 15. Afonin
 16. Aveman
 17. Avemann
 18. Avenant
 19. Avenenti
 20. Avenon
 21. Aviñon
 22. Avinent
 23. Afnan
 24. Avvenenti
 25. Aubameyang
 26. Abenan
 27. Abu mandil
 28. Abu namous
 29. Avinon
 30. Abounaim
 31. Apiñaniz
 32. Abunimeh
 33. Abou mansare
 34. Apinyan
 35. Avanyan
 36. Auvinen
 37. Apinaniz
 38. Avenancio
 39. Abu muhammad