Efternamn AbenandiAtt veta mer om Abenandi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenandi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenandi.

Abenandi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenandi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenandi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenandi

Visa karta över efternamnet Abenandi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenandi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenandi, så att vi kan få exakt information om alla Abenandi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenandi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenandi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenandi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenandi i världen

 1. Italien Italien (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenandi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenandi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenandi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenandi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abenandi. Detta beror på att efternamnet Abenandi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abenandi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abenandi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abenandi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abenandi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abenandi eller något av de liknande efternamnen till Abenandi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abenandi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abenandi, men med en gemensam rot.

 1. Abenante
 2. Abenan
 3. Abbenante
 4. Abbinanti
 5. Avenancio
 6. Avenant
 7. Avenenti
 8. Abnanay
 9. Abbinante
 10. Abinin
 11. Abinon
 12. Aveman
 13. Avemann
 14. Avenon
 15. Afnan
 16. Avvenenti
 17. Abbamondi
 18. Abu mandil
 19. Apinaniz
 20. Avinante
 21. Abouinan
 22. Abounaim
 23. Afman
 24. Afonin
 25. Avinent
 26. Abunimeh
 27. Apinyan
 28. Avanyan
 29. Avinon
 30. Avvenente
 31. Abbamonte
 32. Apiñaniz
 33. Abiñon
 34. Aubameyang
 35. Abu namous
 36. Auvinen
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad