Efternamn AbbinantiAtt veta mer om Abbinanti efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbinanti ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbinanti.

Abbinanti efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbinanti, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbinanti är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbinanti

Visa karta över efternamnet Abbinanti

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbinanti i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbinanti, så att vi kan få exakt information om alla Abbinanti som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbinanti efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbinanti efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbinanti är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbinanti i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (343)
 2. Italien Italien (25)
 3. Frankrike Frankrike (9)
 4. Kanada Kanada (1)
 5. Kina Kina (1)
 6. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbinanti runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbinanti efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbinanti är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbinanti är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbinanti när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbinanti.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbinanti kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbinanti ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbinante
 2. Abbenante
 3. Abenandi
 4. Abenante
 5. Avinante
 6. Abbamonte
 7. Abinin
 8. Abinon
 9. Abouinan
 10. Avenant
 11. Avenenti
 12. Avinent
 13. Avvenenti
 14. Abbamondi
 15. Abenan
 16. Apinaniz
 17. Abnanay
 18. Abounaim
 19. Avenancio
 20. Afnan
 21. Abu mandil
 22. Apinyan
 23. Auvinen
 24. Avinon
 25. Avvenente
 26. Afman
 27. Afonin
 28. Apiñaniz
 29. Aveman
 30. Avemann
 31. Avenon
 32. Abiñon
 33. Abunimeh
 34. Abu namous
 35. Avanyan
 36. Aviñon
 37. Aubameyang
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad