Efternamn AbdievAtt veta mer om Abdiev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiev.

Abdiev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiev

Visa karta över efternamnet Abdiev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiev, så att vi kan få exakt information om alla Abdiev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiev i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (4346)
 2. Kazakstan Kazakstan (2276)
 3. Ryssland Ryssland (827)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (642)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (98)
 6. Georgien Georgien (77)
 7. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (49)
 8. Bulgarien Bulgarien (46)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 10. Makedonien Makedonien (33)
 11. Malaysia Malaysia (2)
 12. Turkiet Turkiet (2)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 14. Amerikanska Samoa Amerikanska Samoa (1)
 15. Vitryssland Vitryssland (1)
 16. Irland Irland (1)
 17. Japan Japan (1)
 18. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdiev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdiev. Detta beror på att efternamnet Abdiev ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdiev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdiev.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiev som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdiev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdiev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Avdiev
 4. Avdeev
 5. Abdiyeva
 6. Abidov
 7. Avdeeva
 8. Abidova
 9. Abduvaliev
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Aftab
 13. Abduvaliyev
 14. Abduvalieva
 15. Abdifatah
 16. Apdepnur
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abu tabikh
 25. Abou diabate
 26. Aphateberry