Efternamn AbdievaAtt veta mer om Abdieva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdieva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdieva.

Abdieva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdieva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdieva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdieva

Visa karta över efternamnet Abdieva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdieva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdieva, så att vi kan få exakt information om alla Abdieva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdieva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdieva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdieva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdieva i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (4580)
 2. Kazakstan Kazakstan (1717)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (648)
 4. Ryssland Ryssland (396)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (98)
 6. Bulgarien Bulgarien (53)
 7. Makedonien Makedonien (28)
 8. Georgien Georgien (24)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 10. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (4)
 11. Sverige Sverige (2)
 12. Turkiet Turkiet (2)
 13. Armenien Armenien (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Vitryssland Vitryssland (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdieva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdieva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdieva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdieva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdieva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdieva. Detta beror på att efternamnet Abdieva ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdieva när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdieva.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdieva kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdieva ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdiyev
 4. Avdeeva
 5. Avdiev
 6. Avdeev
 7. Abidova
 8. Avtaeva
 9. Abidov
 10. Abduvalieva
 11. Abdifatah
 12. Abitbol
 13. Abduvaliev
 14. Abd wahab
 15. Aftab
 16. Abduvaliyev
 17. Apdepnur
 18. Abu hatab
 19. Avdibegovic
 20. Aboutaib
 21. Avitable
 22. Abou diabate
 23. Aboutboul
 24. Avitabile
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry