Efternamn AbdiyevaAtt veta mer om Abdiyeva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiyeva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiyeva.

Abdiyeva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiyeva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiyeva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiyeva

Visa karta över efternamnet Abdiyeva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiyeva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiyeva, så att vi kan få exakt information om alla Abdiyeva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiyeva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiyeva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiyeva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiyeva i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (7994)
 2. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (2073)
 3. Kazakstan Kazakstan (44)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 5. Ryssland Ryssland (2)
 6. England England (1)
 7. Malaysia Malaysia (1)
 8. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 9. Polen Polen (1)
 10. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 11. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiyeva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiyeva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiyeva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiyeva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdiyeva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdiyeva när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdiyeva.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiyeva har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiyeva som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Abdiev
 4. Abidova
 5. Avdeeva
 6. Avdiev
 7. Avdeev
 8. Abidov
 9. Abdifatah
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Abduvaliyev
 13. Abduvalieva
 14. Abd wahab
 15. Apdepnur
 16. Abduvaliev
 17. Abu hatab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Aftab
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Avitabile
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry