Efternamn AbduvaliyevAtt veta mer om Abduvaliyev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduvaliyev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduvaliyev.

Abduvaliyev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduvaliyev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduvaliyev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduvaliyev

Visa karta över efternamnet Abduvaliyev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduvaliyev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduvaliyev, så att vi kan få exakt information om alla Abduvaliyev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduvaliyev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduvaliyev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduvaliyev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduvaliyev i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (9045)
 2. Kazakstan Kazakstan (27)
 3. Ryssland Ryssland (16)
 4. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduvaliyev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduvaliyev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduvaliyev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduvaliyev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abduvaliyev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abduvaliyev. Detta beror på att efternamnet Abduvaliyev ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abduvaliyev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abduvaliyev.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abduvaliyev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abduvaliyev som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abduvaliyev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abduvaliyev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abduvaliev
 2. Abduvalieva
 3. Abdiyev
 4. Abdiev
 5. Abdiyeva
 6. Abdieva
 7. Aboutaib
 8. Avdiev
 9. Avdeev
 10. Avitabile
 11. Abidov
 12. Abidova
 13. Abdifatah
 14. Abu tabikh
 15. Abd wahab
 16. Abitbol
 17. Avitable
 18. Avdeeva
 19. Abou diabate
 20. Aboutboul
 21. Abu hatab
 22. Avtaeva
 23. Aftab
 24. Apdepnur
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry