Efternamn AbdiyevAtt veta mer om Abdiyev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiyev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiyev.

Abdiyev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiyev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiyev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiyev

Visa karta över efternamnet Abdiyev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiyev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiyev, så att vi kan få exakt information om alla Abdiyev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiyev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiyev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiyev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiyev i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (7836)
 2. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (2325)
 3. Ryssland Ryssland (27)
 4. Kazakstan Kazakstan (24)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (13)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 7. Georgien Georgien (1)
 8. Kirgizistan Kirgizistan (1)
 9. Malaysia Malaysia (1)
 10. Turkiet Turkiet (1)
 11. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiyev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiyev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiyev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiyev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdiyev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiyev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiyev som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdiyev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdiyev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdieva
 4. Avdiev
 5. Avdeev
 6. Abidov
 7. Abidova
 8. Abduvaliyev
 9. Avdeeva
 10. Abitbol
 11. Abduvaliev
 12. Abdifatah
 13. Avtaeva
 14. Aftab
 15. Apdepnur
 16. Abduvalieva
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry