Efternamn AbduvalievAtt veta mer om Abduvaliev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduvaliev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduvaliev.

Abduvaliev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduvaliev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduvaliev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduvaliev

Visa karta över efternamnet Abduvaliev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduvaliev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduvaliev, så att vi kan få exakt information om alla Abduvaliev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduvaliev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduvaliev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduvaliev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduvaliev i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (3428)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (1987)
 3. Tadzjikistan Tadzjikistan (519)
 4. Ryssland Ryssland (447)
 5. Kazakstan Kazakstan (277)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Egypten Egypten (1)
 9. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduvaliev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduvaliev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduvaliev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduvaliev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abduvaliev. Detta beror på att efternamnet Abduvaliev ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abduvaliev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abduvaliev.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abduvaliev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abduvaliev som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abduvaliev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abduvaliev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abduvaliyev
 2. Abduvalieva
 3. Abdiev
 4. Abdieva
 5. Abdiyev
 6. Aboutaib
 7. Avdiev
 8. Avdeev
 9. Abidova
 10. Abdiyeva
 11. Abdifatah
 12. Abu tabikh
 13. Abd wahab
 14. Abitbol
 15. Avitabile
 16. Avitable
 17. Abidov
 18. Avdeeva
 19. Aboutboul
 20. Abu hatab
 21. Avtaeva
 22. Aftab
 23. Apdepnur
 24. Abou diabate
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry