Efternamn AbdifatahAtt veta mer om Abdifatah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdifatah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdifatah.

Abdifatah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdifatah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdifatah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdifatah

Visa karta över efternamnet Abdifatah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdifatah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdifatah, så att vi kan få exakt information om alla Abdifatah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdifatah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdifatah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdifatah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdifatah i världen

 1. Kenya Kenya (6525)
 2. Somalia Somalia (4509)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (22)
 4. Etiopien Etiopien (9)
 5. Uganda Uganda (7)
 6. England England (3)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Djibouti Djibouti (1)
 12. Eritrea Eritrea (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)
 14. Hongkong Hongkong (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)
 17. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdifatah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdifatah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdifatah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdifatah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdifatah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdifatah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdifatah som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdifatah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdifatah ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdifatah eller något av de liknande efternamnen till Abdifatah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdifatah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdifatah, men med en gemensam rot.

 1. Abdieva
 2. Abdiyeva
 3. Abu hatab
 4. Abd wahab
 5. Abdiev
 6. Aftab
 7. Abidova
 8. Abdiyev
 9. Abitbol
 10. Avitable
 11. Abidov
 12. Avdeeva
 13. Abduvaliev
 14. Abu tabikh
 15. Aboutaib
 16. Avdiev
 17. Avdeev
 18. Avitabile
 19. Abduvaliyev
 20. Apdepnur
 21. Abou diabate
 22. Aboutboul
 23. Abduvalieva
 24. Avtaeva
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry