Efternamn AbelairaAtt veta mer om Abelaira efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelaira ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelaira.

Abelaira efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelaira, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelaira är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelaira

Visa karta över efternamnet Abelaira

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelaira i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelaira, så att vi kan få exakt information om alla Abelaira som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelaira efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelaira efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelaira är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelaira i världen

 1. Spanien Spanien (321)
 2. Brasilien Brasilien (98)
 3. Argentina Argentina (97)
 4. Portugal Portugal (28)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 6. Kuba Kuba (4)
 7. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelaira runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelaira efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelaira är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelaira är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelaira. Detta beror på att efternamnet Abelaira ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelaira när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelaira.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelaira har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelaira som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelaira kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelaira ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abelaira eller något av de liknande efternamnen till Abelaira kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelaira har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelaira, men med en gemensam rot.

 1. Abelairas
 2. Abeleira
 3. Avelaira
 4. Abelar
 5. Abelard
 6. Abelleira
 7. Abellera
 8. Aveleira
 9. Abelheira
 10. Abelardo
 11. Abellar
 12. Abellard
 13. Abilleira
 14. Avelar
 15. Avelleira
 16. Abelarde
 17. Abillar
 18. Abler
 19. Ablers
 20. Abularach
 21. Avellar
 22. Avilar
 23. Avilleira
 24. Abellardo
 25. Abiler
 26. Avalar
 27. Abelrahman
 28. Affler
 29. Apleyard
 30. Appler
 31. Avilero
 32. Abaleron
 33. Abu al-rab
 34. Abullarade
 35. Apfler
 36. Afloarei
 37. Appleyard
 38. Abou elrab
 39. Abo elros
 40. Afflerbach