Efternamn AbellarAtt veta mer om Abellar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellar.

Abellar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellar

Visa karta över efternamnet Abellar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellar, så att vi kan få exakt information om alla Abellar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellar i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (6412)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (172)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (30)
 4. Kanada Kanada (9)
 5. Haiti Haiti (6)
 6. Australien Australien (5)
 7. Brasilien Brasilien (4)
 8. Kuba Kuba (4)
 9. Kuwait Kuwait (4)
 10. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 11. Singapore Singapore (4)
 12. Malaysia Malaysia (2)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Spanien Spanien (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. England England (1)
 18. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 19. Qatar Qatar (1)
 20. Sverige Sverige (1)
 21. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellar. Detta beror på att efternamnet Abellar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abellar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abellar.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abellar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abellar som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abellar eller något av de liknande efternamnen till Abellar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abellar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abellar, men med en gemensam rot.

 1. Abelar
 2. Abellard
 3. Abillar
 4. Avellar
 5. Abelard
 6. Abellera
 7. Avelar
 8. Abellardo
 9. Abelaira
 10. Abelardo
 11. Abeleira
 12. Abelleira
 13. Abler
 14. Avilar
 15. Abelarde
 16. Abiler
 17. Avalar
 18. Abelairas
 19. Abilleira
 20. Ablers
 21. Affler
 22. Appler
 23. Aveleira
 24. Avelleira
 25. Abelheira
 26. Abullarade
 27. Avelaira
 28. Apfler
 29. Abularach
 30. Afloarei
 31. Apleyard
 32. Appleyard
 33. Avilero
 34. Avilleira
 35. Abaleron
 36. Abou elrab
 37. Abo elros
 38. Abelrahman
 39. Abu al-rab
 40. Abou oulare