Efternamn AbellardAtt veta mer om Abellard efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellard ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellard.

Abellard efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellard, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellard är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellard

Visa karta över efternamnet Abellard

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellard i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellard, så att vi kan få exakt information om alla Abellard som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellard efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellard efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellard är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellard i världen

 1. Haiti Haiti (2148)
 2. Frankrike Frankrike (431)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (310)
 4. Kanada Kanada (48)
 5. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (39)
 6. Tyskland Tyskland (2)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Mauritius Mauritius (1)
 9. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellard runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellard efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellard är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellard är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellard genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellard. Detta beror på att efternamnet Abellard ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abellard har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abellard som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abellard kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abellard ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abellard eller något av de liknande efternamnen till Abellard kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abellard har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abellard, men med en gemensam rot.

 1. Abelard
 2. Abellar
 3. Abellardo
 4. Abelar
 5. Abelardo
 6. Abellera
 7. Abillar
 8. Avellar
 9. Abelarde
 10. Abelaira
 11. Abeleira
 12. Abelleira
 13. Avelar
 14. Abullarade
 15. Abelairas
 16. Abilleira
 17. Abler
 18. Ablers
 19. Apleyard
 20. Appleyard
 21. Aveleira
 22. Avelleira
 23. Avilar
 24. Abelheira
 25. Abiler
 26. Avelaira
 27. Avalar
 28. Abularach
 29. Affler
 30. Afloarei
 31. Appler
 32. Avilero
 33. Avilleira
 34. Abaleron
 35. Abelrahman
 36. Apfler
 37. Abu al-rab
 38. Abou oulare
 39. Abou elrab
 40. Abo elros