Efternamn AbelardeAtt veta mer om Abelarde efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelarde ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelarde.

Abelarde efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelarde, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelarde är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelarde

Visa karta över efternamnet Abelarde

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelarde i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelarde, så att vi kan få exakt information om alla Abelarde som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelarde efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelarde efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelarde är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelarde i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (2056)
 2. Colombia Colombia (50)
 3. Argentina Argentina (35)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (35)
 5. Singapore Singapore (17)
 6. Kuba Kuba (13)
 7. Spanien Spanien (7)
 8. Kanada Kanada (6)
 9. Mexiko Mexiko (5)
 10. Angola Angola (4)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Australien Australien (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Japan Japan (1)
 16. Mongoliet Mongoliet (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Ryssland Ryssland (1)
 19. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelarde runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelarde efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelarde är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelarde är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelarde. Detta beror på att efternamnet Abelarde ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelarde när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelarde.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelarde har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelarde som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abelard
 2. Abelardo
 3. Abelar
 4. Abellard
 5. Abellardo
 6. Abelaira
 7. Abelairas
 8. Abellar
 9. Avelar
 10. Abullarade
 11. Abeleira
 12. Abellera
 13. Abillar
 14. Abler
 15. Ablers
 16. Abularach
 17. Apleyard
 18. Avellar
 19. Avilar
 20. Abaleron
 21. Abiler
 22. Avelaira
 23. Avalar
 24. Abelleira
 25. Affler
 26. Afloarei
 27. Appler
 28. Appleyard
 29. Aveleira
 30. Avilero
 31. Abelheira
 32. Abo elros
 33. Abelrahman
 34. Apfler
 35. Abilleira
 36. Avelleira
 37. Abu al-rab
 38. Abou oulare
 39. Abou elrab
 40. Afflerbach