Efternamn AbelleraAtt veta mer om Abellera efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellera ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellera.

Abellera efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellera, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellera är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellera

Visa karta över efternamnet Abellera

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellera i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellera, så att vi kan få exakt information om alla Abellera som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellera efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellera efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellera är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellera i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (8405)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (572)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 4. Qatar Qatar (42)
 5. Kanada Kanada (28)
 6. Singapore Singapore (19)
 7. Australien Australien (14)
 8. Spanien Spanien (14)
 9. Irland Irland (14)
 10. Norge Norge (9)
 11. Guam Guam (8)
 12. Kuwait Kuwait (4)
 13. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (3)
 14. England England (2)
 15. Nya Zeeland Nya Zeeland (2)
 16. Thailand Thailand (2)
 17. Taiwan Taiwan (2)
 18. Belgien Belgien (1)
 19. Bahrain Bahrain (1)
 20. Benin Benin (1)
 21. Frankrike Frankrike (1)
 22. Nordirland Nordirland (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Japan Japan (1)
 25. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellera runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellera efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellera är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellera är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellera genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellera. Detta beror på att efternamnet Abellera ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abellera när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abellera.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abellera har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abellera som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abellera eller något av de liknande efternamnen till Abellera kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abellera har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abellera, men med en gemensam rot.

 1. Abelleira
 2. Abelaira
 3. Abeleira
 4. Abellar
 5. Abellard
 6. Abilleira
 7. Avelleira
 8. Abelheira
 9. Abelairas
 10. Abelar
 11. Abelard
 12. Abillar
 13. Abler
 14. Ablers
 15. Aveleira
 16. Avellar
 17. Avilleira
 18. Abellardo
 19. Abiler
 20. Avelaira
 21. Abelardo
 22. Affler
 23. Appler
 24. Avelar
 25. Avilero
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Abullarade
 29. Apfler
 30. Abularach
 31. Avilar
 32. Abu al-rab
 33. Abou elrab
 34. Avalar
 35. Abelrahman
 36. Afflerbach
 37. Afloarei
 38. Apleyard
 39. Appleyard
 40. Abo elros