Efternamn AbelardoAtt veta mer om Abelardo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelardo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelardo.

Abelardo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelardo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelardo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelardo

Visa karta över efternamnet Abelardo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelardo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelardo, så att vi kan få exakt information om alla Abelardo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelardo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelardo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelardo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelardo i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1896)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (171)
 3. Argentina Argentina (111)
 4. Nicaragua Nicaragua (95)
 5. Brasilien Brasilien (86)
 6. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (62)
 7. Mexiko Mexiko (61)
 8. Italien Italien (37)
 9. Ryssland Ryssland (22)
 10. Spanien Spanien (18)
 11. Panama Panama (15)
 12. Kanada Kanada (15)
 13. Nya Zeeland Nya Zeeland (14)
 14. Australien Australien (13)
 15. Kuba Kuba (10)
 16. Kazakstan Kazakstan (8)
 17. England England (5)
 18. Qatar Qatar (4)
 19. Marocko Marocko (4)
 20. Peru Peru (3)
 21. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 22. Venezuela Venezuela (2)
 23. Colombia Colombia (2)
 24. Ecuador Ecuador (2)
 25. Frankrike Frankrike (2)
 26. Polen Polen (1)
 27. Sverige Sverige (1)
 28. Antigua och Barbuda Antigua och Barbuda (1)
 29. Singapore Singapore (1)
 30. Österrike Österrike (1)
 31. Benin Benin (1)
 32. Bolivia Bolivia (1)
 33. Schweiz Schweiz (1)
 34. Kamerun Kamerun (1)
 35. Tyskland Tyskland (1)
 36. Guatemala Guatemala (1)
 37. Israel Israel (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelardo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelardo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelardo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelardo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelardo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelardo. Detta beror på att efternamnet Abelardo ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelardo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelardo.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelardo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelardo ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abelardo eller något av de liknande efternamnen till Abelardo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelardo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelardo, men med en gemensam rot.

 1. Abelard
 2. Abellardo
 3. Abelarde
 4. Abelar
 5. Abellard
 6. Abelaira
 7. Abelairas
 8. Abellar
 9. Avelar
 10. Abeleira
 11. Abellera
 12. Abillar
 13. Abler
 14. Ablers
 15. Abularach
 16. Apleyard
 17. Avellar
 18. Avilar
 19. Avilero
 20. Abaleron
 21. Abullarade
 22. Abiler
 23. Avelaira
 24. Avalar
 25. Abelleira
 26. Affler
 27. Afloarei
 28. Appler
 29. Appleyard
 30. Aveleira
 31. Abelheira
 32. Abo elros
 33. Abelrahman
 34. Apfler
 35. Abilleira
 36. Avelleira
 37. Abu al-rab
 38. Abou elrab
 39. Afflerbach
 40. Avilleira