Efternamn AbercrombyAtt veta mer om Abercromby efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abercromby ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abercromby.

Abercromby efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abercromby, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abercromby är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abercromby

Visa karta över efternamnet Abercromby

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abercromby i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abercromby, så att vi kan få exakt information om alla Abercromby som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abercromby efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abercromby efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abercromby är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abercromby i världen

 1. Skottland Skottland (99)
 2. Australien Australien (68)
 3. England England (33)
 4. Kanada Kanada (32)
 5. Nya Zeeland Nya Zeeland (20)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 7. Danmark Danmark (7)
 8. Kenya Kenya (1)
 9. Portugal Portugal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abercromby runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abercromby efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abercromby är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abercromby är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abercromby. Detta beror på att efternamnet Abercromby ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abercromby när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abercromby.

 1. Abercrombie
 2. Abercorn
 3. Abersold
 4. Aberson
 5. Aberchan
 6. Abergo
 7. Abarca
 8. Abarcas
 9. Abarchi
 10. Aberasturi
 11. Aberegg
 12. Aberg
 13. Abergel
 14. Aberkan
 15. Aberkane
 16. Abers
 17. Aborruza
 18. Abrego
 19. Abregos
 20. Abrigo
 21. Abrook
 22. Abrouk
 23. Aburruza
 24. Aebersold
 25. Aparcero
 26. Averkamp
 27. Averos
 28. Averso
 29. Averastury
 30. Aborrezco
 31. Averko
 32. Aberash
 33. Averkiou
 34. Abu arqoub
 35. Aburgeily
 36. Abruzky
 37. Aparco
 38. Abrosimov
 39. Abrous
 40. Aberski