Efternamn AbersAtt veta mer om Abers efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abers ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abers.

Abers efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abers, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abers är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abers

Visa karta över efternamnet Abers

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abers i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abers, så att vi kan få exakt information om alla Abers som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abers efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abers efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abers är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abers i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (303)
 2. Nederländerna Nederländerna (27)
 3. Lettland Lettland (2)
 4. Brasilien Brasilien (1)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Etiopien Etiopien (1)
 7. Frankrike Frankrike (1)
 8. Iran Iran (1)
 9. Filippinerna Filippinerna (1)
 10. Polen Polen (1)
 11. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abers runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abers efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abers är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abers är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abers genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abers. Detta beror på att efternamnet Abers ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abers har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abers som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abers kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abers ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abers eller något av de liknande efternamnen till Abers kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abers har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abers, men med en gemensam rot.

 1. Aberg
 2. Avers
 3. Aaberg
 4. Aberson
 5. Abras
 6. Abreus
 7. Abris
 8. Auvers
 9. Averes
 10. Averos
 11. Aversa
 12. Averso
 13. Aberash
 14. Ahberg
 15. Aberski
 16. Abergo
 17. Abarca
 18. Abarcas
 19. Abarza
 20. Aberegg
 21. Abergel
 22. Aberkan
 23. Abersold
 24. Abrego
 25. Abregos
 26. Abregu
 27. Apris
 28. Auberge
 29. Aveiras
 30. Abarka
 31. Aaberge
 32. Aparis
 33. Averko
 34. Abu ras
 35. åberg
 36. Abrous
 37. Abric
 38. Averous
 39. Abarqi
 40. Apark