Efternamn AbarguesAtt veta mer om Abargues efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abargues ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abargues.

Abargues efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abargues, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abargues är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abargues

Visa karta över efternamnet Abargues

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abargues i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abargues, så att vi kan få exakt information om alla Abargues som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abargues efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abargues efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abargues är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abargues i världen

 1. Spanien Spanien (152)
 2. Argentina Argentina (2)
 3. Filippinerna Filippinerna (1)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abargues runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abargues efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abargues är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abargues är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abargues när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abargues.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abargues kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abargues ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abargues eller något av de liknande efternamnen till Abargues kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abargues har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abargues, men med en gemensam rot.

 1. Abarguez
 2. Abarques
 3. Avargues
 4. Abarquez
 5. Abarcas
 6. Abarquero
 7. Abarzuza
 8. Abergel
 9. Abreus
 10. Abarzua
 11. Abrous
 12. Abarca
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkan
 16. Abarkane
 17. Abarza
 18. Aberg
 19. Abers
 20. Aborruza
 21. Abras
 22. Abregos
 23. Abregu
 24. Abris
 25. Abrouk
 26. Abruza
 27. Aburruza
 28. Aburuza
 29. Auberge
 30. Auberger
 31. Averes
 32. Abarka
 33. Aaberge
 34. Abaragh
 35. Aparis
 36. Aborigen
 37. Abarzúa
 38. Avarese
 39. Averous
 40. Abergo