Efternamn AabergAtt veta mer om Aaberg efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaberg ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaberg.

Aaberg efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaberg, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaberg är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaberg

Visa karta över efternamnet Aaberg

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaberg i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaberg, så att vi kan få exakt information om alla Aaberg som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaberg efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaberg efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaberg är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaberg i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (683)
 2. Danmark Danmark (432)
 3. Norge Norge (394)
 4. Sverige Sverige (19)
 5. Estland Estland (12)
 6. Kanada Kanada (10)
 7. Tyskland Tyskland (9)
 8. Australien Australien (6)
 9. England England (4)
 10. Kina Kina (2)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Finland Finland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaberg runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaberg efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaberg är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaberg är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaberg genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaberg. Detta beror på att efternamnet Aaberg ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Aaberg eller något av de liknande efternamnen till Aaberg kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aaberg har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aaberg, men med en gemensam rot.

 1. Aberg
 2. Aaberge
 3. Ahberg
 4. Abers
 5. Auberge
 6. åberg
 7. Abergo
 8. Aberegg
 9. Abergel
 10. Auberger
 11. Aubourg
 12. Auvers
 13. Avers
 14. Abarca
 15. Abarza
 16. Aberkan
 17. Aberson
 18. Abras
 19. Abrego
 20. Abregu
 21. Abreus
 22. Abrigo
 23. Abris
 24. Aparcero
 25. Apresa
 26. Apreza
 27. Auvergne
 28. Averes
 29. Averos
 30. Aversa
 31. Averso
 32. Avresi
 33. Abarka
 34. Aabrekke
 35. Abaragh
 36. Averko
 37. Aberash
 38. Afrej
 39. Avarese
 40. Abric