Efternamn AbarzaAtt veta mer om Abarza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarza.

Abarza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarza

Visa karta över efternamnet Abarza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarza, så att vi kan få exakt information om alla Abarza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarza i världen

 1. Chile Chile (1465)
 2. Argentina Argentina (726)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (32)
 4. Niger Niger (25)
 5. Brasilien Brasilien (16)
 6. Tyskland Tyskland (2)
 7. Ecuador Ecuador (2)
 8. Spanien Spanien (2)
 9. Sverige Sverige (2)
 10. Marocko Marocko (1)
 11. Peru Peru (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abarza. Detta beror på att efternamnet Abarza ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarza när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarza.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarza har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarza som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarza kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarza ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abarca
 2. Abarka
 3. Abarzua
 4. Abarcas
 5. Abarkan
 6. Abarzuza
 7. Abruza
 8. Aburuza
 9. Avarca
 10. Abarzúa
 11. Abarqi
 12. Abarcan
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkane
 16. Aberg
 17. Aberkan
 18. Abers
 19. Aborruza
 20. Abras
 21. Abrica
 22. Abris
 23. Aburruza
 24. Apreza
 25. Aversa
 26. Abaragh
 27. Aparis
 28. Aparco
 29. Abric
 30. Abiriga
 31. Abergo
 32. Abrazzi
 33. Afargi
 34. Apark
 35. Aaberg
 36. Abargues
 37. Abarguez
 38. Abarques
 39. Abarquez
 40. Abbruzzi