Efternamn AbarkaAtt veta mer om Abarka efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarka ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarka.

Abarka efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarka, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarka är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarka

Visa karta över efternamnet Abarka

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarka i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarka, så att vi kan få exakt information om alla Abarka som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarka efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarka efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarka är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarka i världen

 1. Benin Benin (104)
 2. Nigeria Nigeria (93)
 3. Niger Niger (14)
 4. Filippinerna Filippinerna (13)
 5. Colombia Colombia (12)
 6. Kamerun Kamerun (10)
 7. Spanien Spanien (7)
 8. Ryssland Ryssland (3)
 9. Ukraina Ukraina (3)
 10. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (2)
 11. Costa Rica Costa Rica (2)
 12. Mexiko Mexiko (2)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 14. Brasilien Brasilien (1)
 15. Chile Chile (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarka runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarka efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarka är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarka är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abarka genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abarka. Detta beror på att efternamnet Abarka ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarka när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarka.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarka kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarka ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abarca
 2. Abarkan
 3. Abarza
 4. Abarcas
 5. Abarkach
 6. Abarkane
 7. Aberkan
 8. Avarca
 9. Abarzua
 10. Abarqi
 11. Abarcan
 12. Apark
 13. Abarchi
 14. Abarzuza
 15. Aberg
 16. Aberkane
 17. Abers
 18. Abras
 19. Abrica
 20. Abris
 21. Abruza
 22. Aburuza
 23. Aversa
 24. Afrika
 25. Abaragh
 26. Aparis
 27. Averko
 28. Aparco
 29. Abarzúa
 30. Abric
 31. Aberski
 32. Abiriga
 33. Abergo
 34. Afargi
 35. Afirkal
 36. Aaberg
 37. Abargues
 38. Abarguez
 39. Abarques
 40. Abarquez