Efternamn AbbruzziAtt veta mer om Abbruzzi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbruzzi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbruzzi.

Abbruzzi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbruzzi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbruzzi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbruzzi

Visa karta över efternamnet Abbruzzi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbruzzi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbruzzi, så att vi kan få exakt information om alla Abbruzzi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbruzzi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbruzzi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbruzzi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbruzzi i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (184)
 2. Italien Italien (103)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. Frankrike Frankrike (2)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbruzzi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbruzzi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbruzzi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbruzzi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbruzzi. Detta beror på att efternamnet Abbruzzi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbruzzi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbruzzi.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbruzzi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbruzzi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abruzzi
 2. Abbruzzo
 3. Abruzzo
 4. Abrazzi
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Apruzzo
 10. Abruzky
 11. Abrusci
 12. Abarchi
 13. Abarguez
 14. Abarquez
 15. Abarza
 16. Abarzuza
 17. Aborruza
 18. Abruzzese
 19. Aburruza
 20. Abarzua
 21. Aberski
 22. Abbarchi
 23. Abarqi
 24. Abarca
 25. Abarcas
 26. Abargues
 27. Abarkach
 28. Abarkan
 29. Abarkane
 30. Abarquero
 31. Abarques
 32. Abbruscato
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkan
 38. Aberkane
 39. Abers
 40. Abersold