Efternamn AbbruzzoAtt veta mer om Abbruzzo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbruzzo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbruzzo.

Abbruzzo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbruzzo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbruzzo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbruzzo

Visa karta över efternamnet Abbruzzo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbruzzo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbruzzo, så att vi kan få exakt information om alla Abbruzzo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbruzzo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbruzzo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbruzzo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbruzzo i världen

 1. Italien Italien (399)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (45)
 3. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (31)
 4. Kanada Kanada (16)
 5. Argentina Argentina (7)
 6. Australien Australien (4)
 7. England England (3)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbruzzo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbruzzo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbruzzo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbruzzo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbruzzo. Detta beror på att efternamnet Abbruzzo ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbruzzo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbruzzo ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbruzzi
 2. Abruzzo
 3. Abruzzi
 4. Apruzzo
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Abruzky
 10. Abrazzi
 11. Abarguez
 12. Abarquero
 13. Abarquez
 14. Abarza
 15. Abarzuza
 16. Abbruscato
 17. Aborruza
 18. Abrego
 19. Abrigo
 20. Abruzzese
 21. Aburruza
 22. Aparizio
 23. Abarzua
 24. Aborrezco
 25. Abergo
 26. Abriojo
 27. Abrusci
 28. Abarca
 29. Abarcas
 30. Abarchi
 31. Abargues
 32. Abarkach
 33. Abarkan
 34. Abarkane
 35. Abarques
 36. Abercorn
 37. Aberegg
 38. Aberg
 39. Abergel
 40. Aberkan