Efternamn AbersoldAtt veta mer om Abersold efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abersold ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abersold.

Abersold efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abersold, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abersold är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abersold

Visa karta över efternamnet Abersold

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abersold i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abersold, så att vi kan få exakt information om alla Abersold som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abersold efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abersold efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abersold är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abersold i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (175)
 2. Schweiz Schweiz (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abersold runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abersold efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abersold är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abersold är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abersold genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Aebersold
 2. Aberson
 3. Abercorn
 4. Abergel
 5. Abers
 6. Averso
 7. Aberski
 8. Abergo
 9. Aberegg
 10. Aberg
 11. Aberkan
 12. Aberkane
 13. Abrook
 14. Abrouk
 15. Apperson
 16. Averos
 17. Avers
 18. Aversa
 19. Aversana
 20. Aversano
 21. Averko
 22. Aberash
 23. Aberchan
 24. Abrous
 25. Aborashed
 26. Averous
 27. Abriojo
 28. Averkova
 29. Aaberg
 30. Abarca
 31. Abarcas
 32. Abarchi
 33. Abargues
 34. Abarguez
 35. Abarkach
 36. Abarkan
 37. Abarkane
 38. Abarques
 39. Abarquez
 40. Abarza