Efternamn AbarcasAtt veta mer om Abarcas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarcas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarcas.

Abarcas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarcas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarcas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarcas

Visa karta över efternamnet Abarcas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarcas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarcas, så att vi kan få exakt information om alla Abarcas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarcas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarcas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarcas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarcas i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (63)
 2. Spanien Spanien (31)
 3. Venezuela Venezuela (20)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 5. Chile Chile (9)
 6. Mexiko Mexiko (7)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. Nicaragua Nicaragua (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarcas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarcas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarcas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarcas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abarcas. Detta beror på att efternamnet Abarcas ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarcas när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarcas.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarcas har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarcas som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abarca
 2. Abarcan
 3. Abarchi
 4. Abarkan
 5. Abarza
 6. Abras
 7. Avarca
 8. Abarka
 9. Abargues
 10. Abarkach
 11. Abarkane
 12. Abarques
 13. Aberkan
 14. Abers
 15. Abreus
 16. Abrica
 17. Abris
 18. Aivaras
 19. Abarzua
 20. Abaragh
 21. Aparcana
 22. Aparis
 23. Aberash
 24. Abu ras
 25. Aberchan
 26. Aparco
 27. Abrous
 28. Abbarchi
 29. Abarqi
 30. Abarguez
 31. Abarquez
 32. Abarzuza
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkane
 38. Aberson
 39. Abrajan
 40. Abrecht