Efternamn AbarquesAtt veta mer om Abarques efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarques ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarques.

Abarques efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarques, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarques är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarques

Visa karta över efternamnet Abarques

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarques i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarques, så att vi kan få exakt information om alla Abarques som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarques efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarques efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarques är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarques i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (87)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (6)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarques runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarques efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarques är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarques är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abarques. Detta beror på att efternamnet Abarques ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarques när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarques.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarques kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarques ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abargues
 2. Abarquez
 3. Abarguez
 4. Abarquero
 5. Avargues
 6. Abarcas
 7. Abarzuza
 8. Abreus
 9. Abarzua
 10. Abrous
 11. Abarqi
 12. Abarca
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkan
 16. Abarkane
 17. Abarza
 18. Abergel
 19. Abers
 20. Aborruza
 21. Abras
 22. Abregos
 23. Abris
 24. Abrouk
 25. Abruza
 26. Aburruza
 27. Aburuza
 28. Averes
 29. Abarisqueta
 30. Abarizqueta
 31. Abarka
 32. Afrique
 33. Abaragh
 34. Aparis
 35. Aborigen
 36. Abarzúa
 37. Avarese
 38. Averous
 39. Abarcan
 40. Averies