Efternamn AbarzuaAtt veta mer om Abarzua efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarzua ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarzua.

Abarzua efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarzua, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarzua är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarzua

Visa karta över efternamnet Abarzua

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarzua i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarzua, så att vi kan få exakt information om alla Abarzua som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarzua efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarzua efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarzua är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarzua i världen

 1. Chile Chile (5239)
 2. Argentina Argentina (875)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (68)
 4. Kanada Kanada (19)
 5. Brasilien Brasilien (16)
 6. Spanien Spanien (11)
 7. Tyskland Tyskland (8)
 8. Peru Peru (7)
 9. Australien Australien (5)
 10. Ecuador Ecuador (3)
 11. Sverige Sverige (3)
 12. England England (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Colombia Colombia (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Italien Italien (1)
 18. Mexiko Mexiko (1)
 19. Norge Norge (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 21. Paraguay Paraguay (1)
 22. Uruguay Uruguay (1)
 23. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarzua runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarzua efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarzua är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarzua är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarzua har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarzua som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarzua kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarzua ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abarzua eller något av de liknande efternamnen till Abarzua kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abarzua har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abarzua, men med en gemensam rot.

 1. Abarza
 2. Abarzuza
 3. Abarca
 4. Abarka
 5. Abarzúa
 6. Abarcas
 7. Abarchi
 8. Abargues
 9. Abarguez
 10. Abarkan
 11. Abarques
 12. Abarquez
 13. Aborruza
 14. Abreus
 15. Abrica
 16. Abrouk
 17. Abruza
 18. Aburruza
 19. Aburuza
 20. Avarca
 21. Abaragh
 22. Abrous
 23. Abiriga
 24. Abarqi
 25. Abarcan
 26. Abarkach
 27. Abarkane
 28. Abarquero
 29. Abbruzzi
 30. Aberegg
 31. Aberg
 32. Abergel
 33. Aberkan
 34. Abers
 35. Aberson
 36. Abrajan
 37. Abras
 38. Abrego
 39. Abregu
 40. Abrigo