Efternamn AbersonAtt veta mer om Aberson efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aberson ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aberson.

Aberson efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aberson, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aberson är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aberson

Visa karta över efternamnet Aberson

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aberson i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aberson, så att vi kan få exakt information om alla Aberson som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aberson efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aberson efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aberson är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aberson i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (335)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (249)
 3. Israel Israel (17)
 4. England England (14)
 5. Kanada Kanada (9)
 6. Ukraina Ukraina (9)
 7. Sydafrika Sydafrika (9)
 8. Belgien Belgien (2)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 13. Skottland Skottland (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Filippinerna Filippinerna (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aberson runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aberson efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aberson är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aberson är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aberson kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aberson ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aberson eller något av de liknande efternamnen till Aberson kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aberson har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aberson, men med en gemensam rot.

 1. Abercorn
 2. Aberkan
 3. Abers
 4. Abersold
 5. Apperson
 6. Averso
 7. Aberski
 8. Abergo
 9. Abarkan
 10. Aberegg
 11. Aberg
 12. Abergel
 13. Aberkane
 14. Abrook
 15. Aebersold
 16. Averos
 17. Avers
 18. Aversa
 19. Aversana
 20. Aversano
 21. Averko
 22. Aberash
 23. Aberchan
 24. Abarcan
 25. Aaberg
 26. Abarca
 27. Abarcas
 28. Abarchi
 29. Abarkane
 30. Abarza
 31. Abrajan
 32. Abras
 33. Abrego
 34. Abregos
 35. Abregu
 36. Abresch
 37. Abreus
 38. Abrica
 39. Abrigo
 40. Abris