Efternamn AbergelAtt veta mer om Abergel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abergel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abergel.

Abergel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abergel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abergel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abergel

Visa karta över efternamnet Abergel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abergel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abergel, så att vi kan få exakt information om alla Abergel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abergel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abergel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abergel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abergel i världen

 1. Israel Israel (1825)
 2. Frankrike Frankrike (600)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (291)
 4. Kanada Kanada (191)
 5. Singapore Singapore (26)
 6. England England (24)
 7. Schweiz Schweiz (15)
 8. Spanien Spanien (12)
 9. Gibraltar Gibraltar (12)
 10. Marocko Marocko (9)
 11. Belgien Belgien (7)
 12. Sverige Sverige (6)
 13. Brasilien Brasilien (4)
 14. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (4)
 15. Australien Australien (2)
 16. Costa Rica Costa Rica (2)
 17. Danmark Danmark (2)
 18. Finland Finland (1)
 19. Grönland Grönland (1)
 20. Ungern Ungern (1)
 21. Indien Indien (1)
 22. Nederländerna Nederländerna (1)
 23. Filippinerna Filippinerna (1)
 24. Ryssland Ryssland (1)
 25. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abergel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abergel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abergel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abergel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abergel genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abergel. Detta beror på att efternamnet Abergel ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abergel när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abergel.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abergel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abergel som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abergel eller något av de liknande efternamnen till Abergel kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abergel har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abergel, men med en gemensam rot.

 1. Aberg
 2. Auberge
 3. Auberger
 4. Aaberge
 5. Abergo
 6. Aaberg
 7. Abargues
 8. Abarguez
 9. Aberegg
 10. Aberkan
 11. Abers
 12. Abersold
 13. Aberson
 14. Averes
 15. Aberash
 16. Aburgeily
 17. Ahberg
 18. Aborigen
 19. Aberski
 20. Averies
 21. Abarca
 22. Abarcas
 23. Abarchi
 24. Abarkan
 25. Abarques
 26. Abarquez
 27. Abarza
 28. Abercorn
 29. Aberkane
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abreus
 35. Abrica
 36. Abrigo
 37. Abris
 38. Abrook
 39. Abrouk
 40. Abruza