Efternamn PadulesAtt veta mer om Padules efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Padules ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Padules.

Padules efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Padules, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Padules är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Padules

Visa karta över efternamnet Padules

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Padules i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Padules, så att vi kan få exakt information om alla Padules som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Padules efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Padules efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Padules är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Padules i världen

 1. Spanien Spanien (22)
 2. Argentina Argentina (4)
 3. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Padules runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Padules efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Padules är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Padules är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Padules genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Padules. Detta beror på att efternamnet Padules ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Padules när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Padules.

Att avgöra om efternamnet Padules eller något av de liknande efternamnen till Padules kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Padules har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Padules, men med en gemensam rot.

 1. Padulles
 2. Patulas
 3. Pattles
 4. Podlas
 5. Podolec
 6. Podulka
 7. Pudelek
 8. Padalik
 9. Patlis
 10. Pydlek
 11. Patulak
 12. Pudlis
 13. Patalas
 14. Padalecki
 15. Patellis
 16. Patulski
 17. Podlesny
 18. Podolak
 19. Pudelko
 20. Potalej
 21. Podeleski
 22. Pytlos
 23. Podleś
 24. Patelak
 25. Pudlik
 26. Podleski
 27. Pudylyk
 28. Padlock
 29. Padulazzi
 30. Pitillas
 31. Pitlik
 32. Pitulice
 33. Podewils
 34. Podlasek
 35. Podlaski
 36. Podlewski
 37. Podolski
 38. Podolsky
 39. Potlog
 40. Putellas