Efternamn PudlisAtt veta mer om Pudlis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Pudlis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Pudlis.

Pudlis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Pudlis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Pudlis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Pudlis

Visa karta över efternamnet Pudlis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Pudlis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Pudlis, så att vi kan få exakt information om alla Pudlis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Pudlis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Pudlis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Pudlis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Pudlis i världen

 1. Polen Polen (234)
 2. Kanada Kanada (19)
 3. Tyskland Tyskland (2)
 4. Norge Norge (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Pudlis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Pudlis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Pudlis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Pudlis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Pudlis genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Pudlis kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Pudlis ha uppstått, som vi kan se.

 1. Pudlik
 2. Podlas
 3. Patlis
 4. Padules
 5. Pitlik
 6. Pudelek
 7. Pudelko
 8. Pytlik
 9. Padalik
 10. Pudlicki
 11. Petlik
 12. Pydlek
 13. Podliuk
 14. Pytlos
 15. Pudylyk
 16. Padulles
 17. Patellis
 18. Pitlick
 19. Podewils
 20. Podlasek
 21. Podlaski
 22. Podlesny
 23. Podolak
 24. Podolec
 25. Podulka
 26. Potlog
 27. Pudlowski
 28. Putellas
 29. Pytlak
 30. Pittalis
 31. Pudlewski
 32. Podolich
 33. Podlach
 34. Patulas
 35. Pattles
 36. Pudlowska
 37. Podleś
 38. Podleski
 39. Padlock
 40. Patalas