Efternamn PetlikAtt veta mer om Petlik efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Petlik ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Petlik.

Petlik efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Petlik, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Petlik är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Petlik

Visa karta över efternamnet Petlik

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Petlik i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Petlik, så att vi kan få exakt information om alla Petlik som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Petlik efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Petlik efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Petlik är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Petlik i världen

 1. Polen Polen (111)
 2. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (24)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (24)
 4. Ryssland Ryssland (22)
 5. Brasilien Brasilien (11)
 6. England England (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Petlik runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Petlik efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Petlik är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Petlik är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Petlik genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Petlik har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Petlik som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Petlik kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Petlik ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Petlik eller något av de liknande efternamnen till Petlik kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Petlik har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Petlik, men med en gemensam rot.

 1. Pitlik
 2. Pytlik
 3. Pitlick
 4. Pytlak
 5. Patlis
 6. Pudlik
 7. Potlake
 8. Potlog
 9. Padalik
 10. Pydlek
 11. Patulak
 12. Podliuk
 13. Pytlos
 14. Patelak
 15. Pudlis
 16. Petelski
 17. Patellis
 18. Patulski
 19. Petelkau
 20. Pettolaz
 21. Pitulice
 22. Podlas
 23. Podolak
 24. Pudelek
 25. Pytleski
 26. Pittalis
 27. Pudlicki
 28. Patulas
 29. Potalej
 30. Pattles
 31. Patelska
 32. Patalski
 33. Patelski
 34. Pudylyk
 35. Potulski
 36. Padlock
 37. Patalas
 38. Padules
 39. Petelczyc
 40. Pitaluga