Efternamn PatlisAtt veta mer om Patlis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Patlis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Patlis.

Patlis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Patlis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Patlis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Patlis

Visa karta över efternamnet Patlis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Patlis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Patlis, så att vi kan få exakt information om alla Patlis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Patlis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Patlis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Patlis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Patlis i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (42)
 2. Argentina Argentina (41)
 3. Israel Israel (35)
 4. Grekland Grekland (24)
 5. Ryssland Ryssland (21)
 6. Sverige Sverige (7)
 7. Vitryssland Vitryssland (5)
 8. Brasilien Brasilien (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Moldavien Moldavien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Patlis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Patlis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Patlis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Patlis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Patlis när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Patlis.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Patlis kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Patlis ha uppstått, som vi kan se.

 1. Patellis
 2. Pitlik
 3. Pytlik
 4. Patulas
 5. Petlik
 6. Pattles
 7. Pytlos
 8. Pudlis
 9. Patalas
 10. Padules
 11. Pitlick
 12. Podlas
 13. Potlog
 14. Pytlak
 15. Padalik
 16. Pittalis
 17. Patulak
 18. Patelak
 19. Pudlik
 20. Padulles
 21. Patulski
 22. Pitillas
 23. Pitulice
 24. Potlake
 25. Putellas
 26. Pytleski
 27. Potalej
 28. Pydlek
 29. Podliuk
 30. Patelska
 31. Patalski
 32. Patelski
 33. Patalach
 34. Padlock
 35. Petelkau
 36. Pettolaz
 37. Pitaluga
 38. Podewils
 39. Podlasek
 40. Podlaski