Efternamn PitlickAtt veta mer om Pitlick efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Pitlick ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Pitlick.

Pitlick efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Pitlick, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Pitlick är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Pitlick

Visa karta över efternamnet Pitlick

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Pitlick i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Pitlick, så att vi kan få exakt information om alla Pitlick som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Pitlick efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Pitlick efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Pitlick är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Pitlick i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (199)
 2. Kanada Kanada (5)
 3. Tjeckien Tjeckien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Pitlick runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Pitlick efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Pitlick är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Pitlick är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Pitlick genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Pitlick. Detta beror på att efternamnet Pitlick ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Pitlick eller något av de liknande efternamnen till Pitlick kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Pitlick har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Pitlick, men med en gemensam rot.

 1. Pitlik
 2. Pitulice
 3. Pytlik
 4. Petlik
 5. Pytlak
 6. Pudlicki
 7. Patlis
 8. Podliuk
 9. Pudlik
 10. Padlock
 11. Pitaluga
 12. Pitillas
 13. Potlake
 14. Potlog
 15. Pytleski
 16. Padalik
 17. Pittalis
 18. Podolich
 19. Podlach
 20. Pydlek
 21. Patulak
 22. Pytlos
 23. Patelak
 24. Pudlis
 25. Patalach
 26. Pitelkow
 27. Padalecki
 28. Patellis
 29. Patulski
 30. Petelkau
 31. Pittaluga
 32. Pittelkow
 33. Podlas
 34. Podlasek
 35. Podlaski
 36. Podolak
 37. Podolec
 38. Pudelek
 39. Putellas
 40. Patelczyk