Efternamn PodleśAtt veta mer om Podleś efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Podleś ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Podleś.

Podleś efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Podleś, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Podleś är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Podleś

Visa karta över efternamnet Podleś

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Podleś i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Podleś, så att vi kan få exakt information om alla Podleś som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Podleś efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Podleś efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Podleś är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Podleś i världen

 1. Polen Polen (644)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Podleś runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Podleś efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Podleś är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Podleś är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Podleś genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Podleś. Detta beror på att efternamnet Podleś ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Podleś när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Podleś.

 1. Podleśny
 2. Podlas
 3. Podlesny
 4. Podolec
 5. Podlach
 6. Pydlek
 7. Podliuk
 8. Podleski
 9. Padules
 10. Podlasek
 11. Podlaski
 12. Podlewski
 13. Podlogar
 14. Podolak
 15. Podolski
 16. Podolsky
 17. Podulka
 18. Potlake
 19. Potlog
 20. Pudelek
 21. Podlesnik
 22. Podolich
 23. Potalej
 24. Podeleski
 25. Pudlis
 26. Pudlik
 27. Padlock
 28. Padalecki
 29. Padulles
 30. Pitlick
 31. Pitlik
 32. Podewils
 33. Pudelko
 34. Pytlak
 35. Pytleski
 36. Pytlik
 37. Padalik
 38. Pudlicki
 39. Patlis
 40. Pudlewski