Efternamn PudelekAtt veta mer om Pudelek efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Pudelek ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Pudelek.

Pudelek efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Pudelek, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Pudelek är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Pudelek

Visa karta över efternamnet Pudelek

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Pudelek i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Pudelek, så att vi kan få exakt information om alla Pudelek som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Pudelek efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Pudelek efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Pudelek är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Pudelek i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (149)
 2. Tyskland Tyskland (36)
 3. Kanada Kanada (9)
 4. Australien Australien (7)
 5. England England (5)
 6. Norge Norge (4)
 7. Polen Polen (4)
 8. Skottland Skottland (3)
 9. Ryssland Ryssland (2)
 10. Nederländerna Nederländerna (1)
 11. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Pudelek runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Pudelek efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Pudelek är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Pudelek är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Pudelek. Detta beror på att efternamnet Pudelek ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Pudelek när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Pudelek.

 1. Pudelko
 2. Pydlek
 3. Pudlik
 4. Pudylyk
 5. Padules
 6. Podolak
 7. Podolec
 8. Padalik
 9. Podeleski
 10. Patelak
 11. Pudlis
 12. Padalecki
 13. Padulles
 14. Pitlik
 15. Podlas
 16. Podlasek
 17. Podolski
 18. Podolsky
 19. Podulka
 20. Putellas
 21. Pytlak
 22. Pytlik
 23. Pudlicki
 24. Pudlewski
 25. Potalej
 26. Petlik
 27. Pattles
 28. Patulak
 29. Podliuk
 30. Patelska
 31. Podleś
 32. Patelski
 33. Podleski
 34. Petelski
 35. Padlock
 36. Patellis
 37. Patulski
 38. Petelkau
 39. Pitlick
 40. Podewils