Efternamn PodolakAtt veta mer om Podolak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Podolak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Podolak.

Podolak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Podolak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Podolak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Podolak

Visa karta över efternamnet Podolak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Podolak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Podolak, så att vi kan få exakt information om alla Podolak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Podolak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Podolak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Podolak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Podolak i världen

 1. Polen Polen (3043)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (999)
 3. Brasilien Brasilien (129)
 4. Frankrike Frankrike (124)
 5. Australien Australien (96)
 6. Kanada Kanada (95)
 7. Schweiz Schweiz (70)
 8. Tyskland Tyskland (51)
 9. England England (31)
 10. Argentina Argentina (8)
 11. Slovakien Slovakien (7)
 12. Wales Wales (6)
 13. Norge Norge (5)
 14. Österrike Österrike (4)
 15. Israel Israel (3)
 16. Italien Italien (3)
 17. Ryssland Ryssland (3)
 18. Tjeckien Tjeckien (2)
 19. Danmark Danmark (2)
 20. Rumänien Rumänien (2)
 21. Sverige Sverige (2)
 22. Belgien Belgien (1)
 23. Vitryssland Vitryssland (1)
 24. Spanien Spanien (1)
 25. Ungern Ungern (1)
 26. Lettland Lettland (1)
 27. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Podolak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Podolak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Podolak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Podolak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Podolak. Detta beror på att efternamnet Podolak ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Podolak när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Podolak.

Att avgöra om efternamnet Podolak eller något av de liknande efternamnen till Podolak kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Podolak har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Podolak, men med en gemensam rot.

 1. Podlas
 2. Podolec
 3. Podolski
 4. Podolsky
 5. Podlasek
 6. Podlaski
 7. Podlogar
 8. Podulka
 9. Potlake
 10. Pudelek
 11. Pytlak
 12. Padalik
 13. Podolich
 14. Podlach
 15. Pydlek
 16. Patulak
 17. Podliuk
 18. Patelak
 19. Pudlik
 20. Pudylyk
 21. Padules
 22. Pettolaz
 23. Pitlik
 24. Potlog
 25. Pudelko
 26. Pytlik
 27. Podolowska
 28. Patulas
 29. Potalej
 30. Petlik
 31. Podeleski
 32. Podleś
 33. Pudlis
 34. Podleski
 35. Potulski
 36. Padlock
 37. Patalas
 38. Padalecki
 39. Padulles
 40. Patulski