Efternamn AabakAtt veta mer om Aabak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabak.

Aabak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabak

Visa karta över efternamnet Aabak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabak, så att vi kan få exakt information om alla Aabak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabak i världen

 1. Norge Norge (23)
 2. Indien Indien (14)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. Färöarna Färöarna (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Indonesien Indonesien (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabak. Detta beror på att efternamnet Aabak ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabak kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabak ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aabak eller något av de liknande efternamnen till Aabak kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aabak har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aabak, men med en gemensam rot.

 1. Aabac
 2. Abas
 3. Abaz
 4. Abbas
 5. Aubac
 6. Aavok
 7. Abac
 8. Aavik
 9. Abaj
 10. Abaka
 11. Abuak
 12. Avak
 13. Abiak
 14. Abik
 15. Abaco
 16. Abaga
 17. Abajo
 18. Abasi
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abaza
 22. Abazi
 23. Abbaco
 24. Abbasi
 25. Abbass
 26. Abbes
 27. Abbis
 28. Abbs
 29. Abeck
 30. Abes
 31. Abis
 32. Abja
 33. Abjo
 34. Abke
 35. Abos
 36. Abys
 37. Apaza
 38. Aubach
 39. Aubais
 40. Apaka