Efternamn AbbisAtt veta mer om Abbis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbis.

Abbis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbis

Visa karta över efternamnet Abbis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbis, så att vi kan få exakt information om alla Abbis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbis i världen

 1. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (61)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (44)
 3. Filippinerna Filippinerna (32)
 4. Pakistan Pakistan (31)
 5. Nigeria Nigeria (29)
 6. Kanada Kanada (25)
 7. Brasilien Brasilien (23)
 8. England England (22)
 9. Nya Zeeland Nya Zeeland (6)
 10. Egypten Egypten (4)
 11. Italien Italien (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Schweiz Schweiz (2)
 14. Frankrike Frankrike (2)
 15. Indien Indien (2)
 16. Australien Australien (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Ecuador Ecuador (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbis. Detta beror på att efternamnet Abbis ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbis när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbis.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbis har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbis som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbis kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbis ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbs
 4. Abis
 5. Abbic
 6. Abbiss
 7. Abbys
 8. Abas
 9. Abass
 10. Abbasi
 11. Abbass
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abys
 17. Affis
 18. Aubais
 19. Avis
 20. Abs
 21. Abyss
 22. Apis
 23. Abish
 24. Absi
 25. Abaisa
 26. Abik
 27. Abbess
 28. Abbyss
 29. Abaco
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abasi
 35. Abaso
 36. Abassi
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abazi
 40. Abbaco