Efternamn AbaisaAtt veta mer om Abaisa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaisa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaisa.

Abaisa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaisa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaisa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaisa

Visa karta över efternamnet Abaisa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaisa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaisa, så att vi kan få exakt information om alla Abaisa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaisa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaisa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaisa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaisa i världen

 1. Surinam Surinam (32)
 2. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (22)
 3. Nederländerna Nederländerna (20)
 4. Nigeria Nigeria (2)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Indien Indien (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaisa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaisa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaisa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaisa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaisa. Detta beror på att efternamnet Abaisa ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaisa har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaisa som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abaiga
 2. Abasa
 3. Abaga
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abass
 8. Abassi
 9. Abaza
 10. Abbis
 11. Abeiza
 12. Abis
 13. Abiss
 14. Apausa
 15. Apisa
 16. Aubais
 17. Abaca
 18. Abasca
 19. Abasse
 20. Abisai
 21. Abbassa
 22. Abish
 23. Abase
 24. Aboisha
 25. Abija
 26. Abaka
 27. Abiza
 28. Abbiss
 29. Abacho
 30. Abaco
 31. Abagiu
 32. Abajo
 33. Abaz
 34. Abazi
 35. Abbas
 36. Abbasi
 37. Abbass
 38. Abbassi
 39. Abbazia
 40. Abbes