Efternamn AbascaAtt veta mer om Abasca efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasca ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasca.

Abasca efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasca, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasca är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasca

Visa karta över efternamnet Abasca

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasca i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasca, så att vi kan få exakt information om alla Abasca som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasca efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasca efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasca är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasca i världen

 1. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasca runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasca efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasca är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasca är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abasca genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abasca när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abasca.

Att avgöra om efternamnet Abasca eller något av de liknande efternamnen till Abasca kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abasca har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abasca, men med en gemensam rot.

 1. Abaca
 2. Abasa
 3. Abaco
 4. Abaga
 5. Abaiga
 6. Abas
 7. Abasi
 8. Abaso
 9. Abass
 10. Abassi
 11. Abaza
 12. Apaca
 13. Abasse
 14. Abbassa
 15. Abac
 16. Abase
 17. Abaka
 18. Avaca
 19. Abaisa
 20. Abacho
 21. Abagiu
 22. Abajo
 23. Abaz
 24. Abazi
 25. Abbaco
 26. Abbas
 27. Abbasi
 28. Abbass
 29. Abbassi
 30. Abbazia
 31. Abbs
 32. Abecia
 33. Abeck
 34. Abeiza
 35. Abeja
 36. Abes
 37. Abeso
 38. Abezia
 39. Abici
 40. Abiega