Efternamn AbbaziaAtt veta mer om Abbazia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbazia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbazia.

Abbazia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbazia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbazia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbazia

Visa karta över efternamnet Abbazia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbazia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbazia, så att vi kan få exakt information om alla Abbazia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbazia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbazia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbazia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbazia i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (109)
 2. Italien Italien (57)
 3. Brasilien Brasilien (4)
 4. Kroatien Kroatien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbazia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbazia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbazia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbazia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbazia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbazia har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbazia som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbazia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbazia ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbazi
 2. Abaza
 3. Abazi
 4. Abbasi
 5. Abezia
 6. Abbaci
 7. Abbassa
 8. Abaga
 9. Abagiu
 10. Abaiga
 11. Abasi
 12. Abaz
 13. Abbaco
 14. Abbas
 15. Abbass
 16. Abbassi
 17. Abbis
 18. Abecia
 19. Abeiza
 20. Aboza
 21. Apaza
 22. Aubais
 23. Abiaga
 24. Abaca
 25. Abasca
 26. Abbic
 27. Abaqi
 28. Aabbasi
 29. Abaka
 30. Abaisa
 31. Abasa
 32. Abiza
 33. Abbache
 34. Abacho
 35. Abaco
 36. Abajo
 37. Abas
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abassi