Efternamn AbbacheAtt veta mer om Abbache efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbache ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbache.

Abbache efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbache, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbache är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbache

Visa karta över efternamnet Abbache

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbache i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbache, så att vi kan få exakt information om alla Abbache som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbache efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbache efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbache är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbache i världen

 1. Algeriet Algeriet (1870)
 2. Frankrike Frankrike (91)
 3. England England (9)
 4. Niger Niger (3)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Kamerun Kamerun (1)
 7. Marocko Marocko (1)
 8. Polen Polen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbache runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbache efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbache är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbache är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbache genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbache har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbache som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abbache eller något av de liknande efternamnen till Abbache kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbache har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbache, men med en gemensam rot.

 1. Abacho
 2. Abbaco
 3. Apache
 4. Aubach
 5. Abbaci
 6. Abachi
 7. Abiche
 8. Abouche
 9. Abaco
 10. Abbas
 11. Abbasi
 12. Abbass
 13. Abbassi
 14. Abbazia
 15. Aboagye
 16. Abucha
 17. Aubac
 18. Abaca
 19. Abasse
 20. Abicha
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abbassa
 25. Abac
 26. Abase
 27. Abbazi
 28. Abouch
 29. Abbouch
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abas
 35. Abasi
 36. Abaso
 37. Abass
 38. Abassi
 39. Abaz
 40. Abaza